8.9/10

Bestellen en levering

Bezorging van je bestelling 
Je bestelling wordt zo snel mogelijk bezorgd. Zodra de betaling is afgerond wordt je bestelling verwerkt. Gemiddeld wordt je bestelling tussen de 2 en 5 dagen afgeleverd. Een exacte datum of tijdstip kunnen wij je helaas niet geven.

Afleveradres
De bestelling wordt op het opgegeven adres bezorgd. Als wij je opgegeven adres niet kunnen vaststellen dan wordt de bestelling niet geaccepteerd. Heb je het verkeerde adres opgegeven dan is Onpaarschoenen.nl hier niet voor aansprakelijk.
Wij leveren onze producten in Nederland, België en Luxemburg.

Leveren op een ander adres
Het is mogelijk uw bestelling op een ander adres dan het factuuradres te ontvangen, bijvoorbeeld op uw werk. Als u dit wenst, kunt u dit aangeven tijdens het bestelproces.

Verzending
Het verzenden van bestellingen boven de €95,- is gratis, onder dit bestelbedrag van €95,- rekenen wij €4,95 verzendkosten. Als je je schoenen wil retourneren moet je binnen 14 dagen na levering een e-mail naar klantenservice@onpaarschoenen.nl sturen om de overeenkomst te herroepen, het retourneren van schoenen is dan gratis. Lees meer over onze klantenservice en het retourneren van schoenen op onze pagina "Klantenservice en Retourneren".

Voor België en Luxemburg zijn de verzendkosten €9,95. Het retourneren vanuit België en Luxemburg is voor de rekening van de consument.

Bezorgmethode
Al onze pakketten naar Nederland, België en Luxemburg worden verstuurd met DHL Parcel. Zodra uw bestelling verwerkt en aangemeld is door ons bij DHL Parcel ontvangt u van ons een e-mail met een track & trace code.
U kunt met deze code en uw postcode de bestelling online volgen bij DHL.Wanneer u geen track & trace code heeft ontvangen willen wij je vragen om contact met onze klantenservice op te nemen. Zij kunnen de track trace code aan de hand van het bestelnummer opzoeken en aan u verstrekken.
DHL Parcel levert van maandag t/m zaterdag binnen vier verschillende tijdvensters, bekijk hier in welk tijdvenster ze bij jou langskomen.